Kyläteko nostaa esiin tekijät

Nopankylällä on maine ympäri kuntaa sitkeänä ja aktiivisena kylänä. Maineen takana on aina tekijöitä. Tekoja ei tee kyläseura eikä kylä, vaan aktiiviset ihmiset, joiden sydän palaa yhteisen asian eteen. Nopankylän vanhempainyhdistys ry käynnisti uuden perinteen, jossa vuotuisesti huomioidaan ne henkilöt, jotka ovat merkittävästi vaikuttaneet Nopankylän elinvoimaisuuteen, tuoneet kylää esille positiivisessa valossa teoillaan ja sanoillaan tai luoneet kylään jotain uutta. Huomioiminen kulkee nimellä ”Kyläteko”.

Ensimmäinen Kyläteko-palkinto myönnettiin Leena ja Seppo Pihlaja-Kuhnalle. ”He ovat käyttäneet Nopankylän eteen tuhansia tunteja: Leena yhdistysaktiivina vuosia sihteerinä ja rahastonhoitajana ja Seppo kylän kökissä ja muissa toimissa. Leenan ja Sepon jämäkkyys toteuttaa asioita sekä rohkeus ja usko tulevaan luo uusiinkin asukkaisiin samaa uskoa omaan kylään. Jos Nopankylässä on kökkä, niin on varmaa, että Leena ja Seppo ovat innokkaina lapion varressa ja koneet tuodaan mukana. Tästä asenteesta voi ottaa mallia miten omaa elinympäristöä kehitetään ja hoidetaan.”, kerrotaan valinnasta.

Leena ja Seppo kyläteko

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s