Kyläseura ja kylätalo

Nopankylän kyläseura

Kyläseura kokoaa maaseutuhenkiset ihmiset yhteistoimintaan kyläyhteisön hyväksi sekä hyvinvoinnin ja kyläläisten tietojen ja taitojen lisäämiseksi. Ota yhteyttä kyläseuran johtokunnan jäseniin, jos haluat olla mukana järjestämässä kylään tapahtumia tai harrastuksia.

Kylätalolla tapahtuu

Tärkeä osa Nopankylän kyläseuran toimintaa on kylätalo ja sen pihapiirissä tapahtuva toiminta. Kylätalolla järjestetään kyläseuran kokoukset ja kesäiset kyläjuhlat. Kesäisin siellä toimii kioski ja kesäkirppis. Kioskitoiminnalla työllistämme kaksi kylän nuorta. Kylän nuorille kylätalo mahdollistaa nuopparitoiminnan ja aikuisille kuntosalin.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja on Vesa Pihlaja-Kuhna, sähköposti 61340nopankyla@gmail.com

Muut kyläseuran johtokunnan jäsenet: Toni Tuomela (varapj.), Pauliina Hautamäki (sihteeri), Leena Pihlaja-Kuhna (rahastonhoitaja), Minna-Mari Saarinen, Mariia Kauppila, Ari Hill, Reetta Kananoja, Kai Rajamäki, Jani Sippola, Ville Saarenketo ja Ulla Peltokoski.

Kyläseuran vuosijäsenmaksu on 8 € /hlö tai 15 € / perhe. Liity jäseneksi maksamalla jäsenmaksu tilille EPOP 517001-412587. Viite: 6525. Kirjoita viestikenttään maksetun jäsenen tai jäsenten nimet. Näin pysymme selvillä jäsenistämme.

Jäseniä kyläseurassa on noin 140.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s