Kyläseura ja kylätalo

Nopankylän kyläseura

Kyläseura kokoaa maaseutuhenkiset ihmiset yhteistoimintaan kyläyhteisön hyväksi sekä kyläläisten hyvinvoinnin, tietojen ja taitojen lisäämiseksi. (Suora lainaus säännöistä)

Ota yhteyttä kyläseuran johtokunnan jäseniin, jos haluat olla mukana järjestämässä kylään tapahtumia tai harrastuksia!

Kylätalolla tapahtuu

Tärkeä osa Nopankylän kyläseuran toimintaa on kylätalo ja sen pihapiirissä tapahtuva toiminta. Kylätalolla järjestetään mm. kyläseuran ynnä muut kokoukset ja kesäiset kyläjuhlat.

Kesäisin siellä toimii kioski ja näyttelytila. Kioskitoiminnalla työllistämme kaksi kylän nuorta. Kylän nuorille kylätalo mahdollistaa mm. nuopparitoiminnan, 4H-kerhon sekä kaikille kuntosalin.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja on Vesa Pihlaja-Kuhna, sähköposti 61340nopankyla@gmail.com

Muut kyläseuran johtokunnan jäsenet:

Reetta Kananoja (vara PJ / tiedotus), Toni Tuomela (sihteeri), Leena Pihlaja-Kuhna (rahastonhoitaja), Päivi-Liisa Hannikainen, Ari Hill, Reetta Kananoja, Kai Rajamäki, Mikko Hirvilammi, Merja Salo, Miiu Hakko, Sanna Halenius ja Markku Knuutti. Sekä varalla Pauliina Hautamäki ja Jani Haapakangas.

Kyläseuran vuosijäsenmaksu on 10 € /hlö tai 18 € / perhe. (2022) Liity jäseneksi maksamalla jäsenmaksu tilille OKOYFIHH FI74 5170 0140 0125 87. Viite: 6525. Kirjoita viestikenttään maksetun jäsenen tai jäsenten nimet. Näin pysymme selvillä jäsenistämme.

Jäseniä kyläseurassa on 142. (2022)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s