Vapaa-aika

Kylässä on hyvä mahdollisuudet harrastaa monenmoista. Tykkäät harrastaa yksikses tai olla toisten joukos, niin kaikille löytyy jotakin. Tekeminen on ovella, eikä tarvi paljoa maksaa.

Retkeilyreitit ja laavut, hiihto, lenkkeily ja maastopyöräily

Ei tartte kauas kotoansa lähteä, että törmää mettän reunaan. Siitä sitte etiäppäin vaelluskengillä, suksilla tai pyörällä. Pässilän luontopolulla pääsöö pitkospuita pitkin kävelemään ja ihailemaan vuodenaikojen vaihtelua. Välistä voi poiketa Kurpan tai Heikin laavulle paistamahan makkarat ja keittämähän pläsipääkaffeet. Suunnata voi myös Kurjen kierrokselle. 

Kalajaisjärvi

Kalajäisjärvi tarjoaa upeat kesälomapuitteet monille mökkiläisille, mutta saa tuosta luonnonjärvestä muutkin nauttia! Kunnan rantaan uimaan ja kalastelemaan. Kalajaisissa on myös seurakunnan leirikeskus, josta voi varata tiloja mm. kokouksiin, majoitusta ja ruokailua. Lueppa lisää tästä.

Marjastus, sienestys, metsästys

Mene metsään. Nopankylässä riittää marja- ja sienimaita. Ei me toki kerrota mihinä on parhaat paikat, mutta sopii tulla keräämähän.

Yhdistystoiminta

  • Nopankylän koulun vanhempainyhdistys ry.

Vanhempainyhdistyksen johtokuntaan kuuluvat puheenjohtaja Pauliina Hautamäki, puh. 0400754878,  Jaana Koivuniemi (sihteeri), Katja Koivuniemi, Päivi Lampen (rahastonhoitaja), Elina Kauppila, Mika Peltonen, Jari Koivuniemi, Marjo Kiili, Tiina Lampen.

Vanhempainyhdistyksen jäsenmaksu on 10 € / perhe. Tilinumero FI13 4924 0010 6322 01.

  • Diakoniapiiri

Puheenjohtaja Sinikka Rauhala, rahastonhoitaja Marja-Terttu Alanko.

  • SLEY:n paikallisjaosto

 

  • Nopankylän metsästysseura

Ota yhteyttä Nopankylän metsästysseuraan liittyvissä asioissa Simo Perälään, p. 0400 162 349

  • Nopankylän kisaveikot ry

 

4H ja nuoppari

4H-toimintaa kylässä vetää vuoden 2016-2017 Mette ja Emilii Lahti. Kerho kokoontuu viikottain koulun liikuntasalissa.

Nuoppari on auki kouluviikkoina torstaisin seuraavasti klo 14.30 1.-6.-luokat ja klo 17.30-19 7.lk->.

Kansanopiston jumppa

Ilmajoki opisto järjestää Nopankylän koululla jumppaa kerran viikossa maanantaisin klo 19-20. Ohjaajana Milja Hakoniemi. Kevätlukukausi jatkuu 24.4.2017 asti.

Kansanopiston kudonta- ja ompelupiiri

Nopankylän koululla tavataan myös kudonnan merkeissä. Kudo itte kotias matot, ryijyt ja muut liinat! Ja vaihda samalla kuulumiset.

Kuntosali

Kylätalolla on kuntosali, jonne voi edulliseen hintaan ostaa vuosijäsenyyden (61340nopankyla@gmail.com). Siellä voi rautaa kalisutella mihin vuorokauden aikaan parahiten sopii.

Pesäpallo

Kesääsin kaivetaan räpsät, pallot ja maila kaapista ja suunnatahan urheilukentälle pelaalemahan. Jos meidän taso ei piisaa niin sitte voi hurauttaa Koskenkorvalle ja kirkonkylälle reenaamahan. Ei sinne mee ku vartti ajella.

Suunnistus

Rasti-Kurikka ja varmaan myös muut rastien etsijät juoksentelevat Nopankylän metsissä tuon tuosta iltarasteilla. Ei muuta ku mukaan vaan! Tästä linkistä lisää tietoa.

Radioamatöörit

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s