Oman kylän laavukohteet tutuiksi!

Nopankylässä on hyviä maastoja ulkoilla ja makkaranpaistopaikkojakin löytyy. Harmillista vain, että harva ne tuntee ja käyttää. Ulos, kävelylle ja nauttimaan raikkaasta ilmasta kun sitä meillä piisaa!

Lauantaina 11.10 klo 14 suunnataan tutustumaan Kurpanvuoren laavuun ja näkötorniin. Kyläseura tarjoaa makkarat, mehut ja pläsipääkaffeet. Vaihtoehtoiset lähdöt klo 14: 1) Kalajaisten kunnan leirikeskuksesta klo 14, matkaa n. 2 km tai 2) Hirsikorventieltä, aja kunnes löydät mut väkeä tienreunasta (muita kuin hirvenmetsästäjiä), matkaa n. 1 km. Mikäli tunnet reitin laavulle omin avuin, niin nähdään laavulla noin klo 14.30. Matkaan voi lähteä pientenkin lasten kanssa, mutta perille ei pääse vaunuilla. SÄÄVARAUS. Ilmoittaudu Pauliinalle, p. 0400 754 878, niin tiedetään varata riittävästi eväitä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s