Valokuitua Nopankylään.

Valokuitua Nopankylään!

Nopankylään ollaan suunnittelemassa valokuituverkon lisärakentamishanketta. Valokuidun avulla saadaan kiinteistöön huippunopea sekä vakaa netti- ja tv-yhteys. Valokuituverkon rakentuminen Nopankylään edellyttää kuitenkin riittävän suurta valokuitutarvetta kylältä. Valokuitutarve kartoitetaan Leader Liiverin laatimalla valokuitutarvekyselyllä ja lomakekyselyllä. Verkkokyselyyn pääsee vastaamaan alla olevasta linkistä. Verkkokyselyyn tulisi vastata 23.10.2022 klo 23.45 mennessä, jolloin kysely sulkeutuu.
Lomakekyselyt tullaan jakamaan Nopankylän asukkaiden postilaatikkoon ja ne tulee palauttaa Kylätalon palautuspostilaatikkoon 20.10.2022 mennessä. Voit vapaasti valita vastaustavan eli molempiin kyselyihin ei tarvitse vastata.

Valokuidulla parannettaisiin huomattavasti Nopankylän tietoliikenneyhteyksiä. Vastaamalla kyselyyn voit mahdollistaa valokuituverkon rakentumisen Nopankylään.

Linkki verkkokyselyyn: https://forms.office.com/r/DKUnCtJiRv


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s