Tiedote 5/2016

LAAVURETKI KALLIOKODALLE TAINUSKYLÄÄN lauantaina 12.11.

 

Nopankylän kyläseura järjestää laavuretken Tainuskylän Kalliokodalle lauantaina 12.11. Lähtö on klo 12.30 Tainuskylän Koskenkorvantien varrella olevan linkkimaston juurelta (1,3 km Myötämäentien risteyksestä kohti Jurvaa). Suuntaa-antava osoite on Koskenkorvantie 617.

 

Reitin pituus on alle 2 km ja maasto on helppokulkuista, mutta lastenvaunuilla ei pääse. Lapsille on ohjattua toimintaa, jossa tutustutaan metsänhenkiin ja tehdään Halloween-henkisiä taikoja. Kyläseura tarjoaa muurinpohjaletut ja kahvit – omat makkarat mukaan.

 

Ilmoittaudu 8.11. mennessä! puh. 0400 754 878 tai muita kanavia pitkin Pauliina Hautamäelle.

KALLIOKODAN LAAVU JA NÄKÖTORNI OVAT TUTUSTUMISEN ARVOINEN PAIKKA!

 

 

RAUTAROMUKERÄYS KYLÄTALOLLA

 

Kyläseuralla on ollut ja on edelleen rautaromukeräys kylätalon pihalla. Keräysaikana lavalta on varastettu tavaraa ja sinne on tuotu sinne kelpaamatonta elektroniikkatavaraa (mm. jääkaappi ja pakastin). Kyläseura haluaa painottaa, että rautaromukeräyksestä saadulla tuotolla katetaan mm. kylätalon lämmityskuluja. Varastaminen ja väärinkäyttö ALENTAA rautaromukeräyksen tuottoa. Lavalle kuuluu ainoastaan TUODA tavaraa ja tavaran tulee olla RAUTAromua. Kiitos ymmärryksestä, tuesta ja yhteistyöstä.

 

MUUTA

3.12. Koko kylän pikkujoulut kylätalolla

6.12. Itsenäisyyspäivän juhlaillallinen Kalajaisten leirikeskuksessa, lisäinfoa myöhemmin

10.12. Koulun puurojuhla

 

Terveisin, Nopankylän kyläseuran johtokunta


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s