Laavuretki Kalliokodalle

Nopankylän kyläseura järjestää laavuretken Tainuskylän Kalliokodalle lauantaina 12.11. Lähtö on klo 12.30 Tainuskylän Koskenkorvantien varrella olevan linkkimaston juurelta (1,3 km Myötämäentien risteyksestä kohti Jurvaa). Suuntaa-antava osoite on Koskenkorvantie 617.

Reitin pituus on alle 2 km ja maasto on helppokulkuista, mutta lastenvaunuilla ei pääse. Lapsille on ohjattua toimintaa, jossa tutustutaan metsänhenkiin ja tehdään Halloween-henkisiä taikoja. Kyläseura tarjoaa muurinpohjaletut ja kahvit – omat makkarat mukaan.

Ilmoittaudu 8.11. mennessä! puh. 0400 754 878 tai muita kanavia pitkin Pauliina Hautamäelle.

KALLIOKODAN LAAVU JA NÄKÖTORNI OVAT TUTUSTUMISEN ARVOINEN PAIKKA!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s