Kylätiedote 4/2016

KYLÄN KESÄKIOSKI AUKEAA

 Nopankylän kesäkioskikausi aukeaa ma:na 20.6. klo 18. Avajaispäivänä kahvitarjoilu.

Kesäkioski on auki 20.6–30.7. välisenä aikana joka päivä klo 18–21. Poikkeuksena aukioloaikoihin on juhannus 25.-26.6., jolloin kioski on suljettu. Kioskilla töissä ovat Joel Jaakkola ja Oskari Kananoja.

Myynnissä karkkia, kahvia, limsaa, jäätelöä jne. Kioskin yhteydessä toimii kirppari, johon pöytäpaikka maksaa koko kesältä 10 €. Kirpparipaikkavaraukset: Leena Pihlaja-Kuhna, puh. 050 375 2285.

 

NOPANKYLÄN MAISEMIA VALOKUVINA KYLÄTALOLLA

Heikki Kalajainen ja Pentti Salomäki ovat vuosien aikana vanginneet valokuviin upeita kylämme maisemia, muuttolintuja, ”sinisiä” hetkiä ja uskomattomia värejä.  Nämä valokuvat asetetaan nyt näytteille kylätalolle heinäkuun ajaksi. Kuvat ovat esillä ikkunoissa tiistaista 5.7. alkaen. Tervetuloa katsomaan!

 

TARINOITA NOPANKYLÄSTÄ -ILTA  JÄLLEEN

 Jälleen on aika muistojen! Tarinoita Nopankylästä-ilta järjestetään jo toisen kerran. Tule mukaan tiistaina 5.7. klo 18-20 kylätalolle. Tuo mukanasi jokin muisto jaettavaksi ja lähde kotiin monta tarinaa rikkaampana. Luvassa mukavaa jutustelua ja yhdessäoloa varttuneelle väelle. Mikäli sinulla on vanhoja valokuvia (esim. koulusta, kylän tapahtumista, henkilöistä, rakennuksista), niin ota mukaan!

Ennakkoilmoittautuneiden kesken arvotaan kääretorttu, Maire Lopin murrekirja ja Nopankylän t-paita. Ilmoittaudu torstaihin 30.6. mennessä

  • Terttu Kauppilalle p. 050 3782 717

 

HUOM HUOM!!! PYHÄPOSTIA EI JAETA SUNNUNTAINA 26.6.2016

TULOSSA: KYLÄJUHLA LAUANTAINA 27.8.2016

 

Terveisin, Nopankylän kyläseuran johtokunta


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s