Kesätyö kylätalon kioskilla!

Kesäkioski avaa jälleen luukkunsa heinäkuuksi, mikäli innokkaita kylän nuoria löytyy sitä pyörittämään! Työaika on ma-su klo 18-21. Työhön kuuluu kioskin tuotteiden myynti ja esillepano, asiakaspalvelu, kioskin ja kylätalon pihan siistiminen. Kesätyöntekijä pääsee myös ideoimaan, miten saamme kylätalon iltoihin kioskin ympärille elämää!Olethan syntynyt v. 1990-1998, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen.  Kysy lisätietoja: Pauliina Hautamäki vaikkapa FB:n kautta tai soittamalla 0400 754 878.

Kylätalolla toimittelemas, Pentti Salomäki
Kesäkioskilla iltaa istumassa. Kuva: Pentti Salomäki.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s