Alkusammutustaidot hallussa

Harhaa on, ettei pienessä kylässä olisi harrastusmahdollisuuksia! Myönnettävä tosin on, että ehkä enemmän mielikuvitusta pitää käyttää, kilometrejä kertyy ja luonnosta täytyy keskimääräistä enemmän nauttia. Yleensä pruukaa kuitenkin aika ennemminki loppua ku harrastukset.

Nopankylän nuoriso on innostunut vapaapalakuntatoiminnasta. Kesällä seitsemän noppalaista varhaisnuorta osallistuikin Lohtajalla vapaapalokuntalaisten yhteiselle nuorisoleirille ”Loimuun”. Koskenkorvan vapaapalokunnan nuoriso-osasto koostuukin lähes yksistään Nopankylän nuorisosta. Kuvassa oikeaoppinen tyylinäyte alkusammutuksesta. Nuoret saivat Koskenkorvan vpk:lta oikeen sammutusasut. Kyllä kelpaa!

IMG_1092

Paraikaa Korvan vpk hakeekin uusia innokkaita palokuntalaisia. Ota yhteys Terence Sam
040-6620513.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s